МАТО N


МАТО N


НачалоСкелетаПокривни системи › МАТО N

МАТО N


Изтегли каталог
MATO N

Временни покривни системи - перфектната защита от вятър и всякакви атмосферни условия.


Една система за всякакви ситуации.
Временните покриви MATO N се използват там, където не е желателно влиянието на вятъра и различните метеорологични условия. Те  предпазват сгради, инженерни съоръжения, мостове и магистрали по време на строеж, при саниране или след пожари. Те служат за ефективна защита от атмосферните условия при изложения, панаири и събития и могат да бъдат закупени също като подвижни конструкции.

Най-икономичното от всички решения.
От където и да го погледне човек, няма по-изгодна алтернатива на временния покрив с PVC - брезент MATO N. Покупната цена е с около 50% по-ниска от разходите за един покрив от ламаринени листи. Освен това разходите за монтаж и демонтаж са с 30% до 60% по-малко, благодарение на олекотените конструкции и лесното боравене.

Разстояние между опорите до 38 м.

MATO N може да бъде проектиран според конкретните нужди като конзолен или двускатен покрив. Благодарение на дебелината на конструкцията е възможно разстоянието между опорите да бъде до 38 м.

Благодарение на олекотената алуминиева конструкция,временните покриви MATO N също могат ръчно да бъдат монтирани извънредно лесно и бързо. Освен това могат да бъдат изградени върху всяка скелетна система.


Офис: бул. Христо Смирненски 62
Тел./Факс: +35952 39 06 06
E-mail: office@tobler-skele.bg

2019, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни
Facebook