Оказион


Оказион


Начало › Оказион

Оказион


Продажба на скеле и кофраж втора употреба

За да отговорим на нарастващото пазарно търсене от страна на потребителите и строителните предприемачи, Тоблер Скеле ООД продава строителни скелета и кофражи втора употреба. Продаваме скеле и кофраж втора ръка, които са в отлично състояние и отговарят на изискванията за сигурност и безопасност.

Фирмата продава скелета втора употреба, които могат да се използват при извършване на ремонтни дейности по фасади на сгради, полагане на топлоизолация, саниране на жилища, поставяне на дограма и парапети, и при строителство на различни по височина обекти. За да успеете да вземете най-доброто решение за Вашите нужди, Ви препоръчваме да се свържете с нашите квалифицирани сътрудници, които ще Ви помогнат при избора на скеле втора ръка.

Можете да се възползвате от нашата актуална оферта за поцинкована рамка "Тоблер" с размери 200/70см и с клиновидна жабка за 44,91лв/бр. без ДДС.

Ние продаваме скеле и кофраж втора употреба на изгодни цени и извършваме доставки на територията на цялата страна. Затова ако имате нужда от качествена и бърза доставка на строителни скелета и кофражи втора ръка, можете да се свържете с нас на посочените телефони или да направите писмено запитване в контакти.


Начало
Услуги
Контакти
Каталози
Лични данни


Офис: бул. Христо Смирненски 62
Тел./Факс: +35952 39 06 06
E-mail: office@tobler-skele.bg

2020, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни
Facebook Тоблер скеле