Услуги


Услуги


Начало › Услуги

Услуги


Пакет от услуги, който отговаря на всички Ваши очаквания

Нашата цел е да Ви предложим цялостно обслужване в допълнение към отличните системи за скелета и кофражи. За нас удовлетвореността на клиентите означава много повече от правилното и точно изпълнение на Вашата поръчка. Нашата амбиция е да бъдем Вашият компетентен партньор за всички въпроси, свързани с професионалното изграждане на временна конструкция. Освен нови системи за скелета и кофражи, ние предлагаме скеле втора употреба и кофраж втора ръка, както и наемане на строително оборудване.

 

Научни изследвания и разработки

Ние сме готови да изобретяваме всеки ден, за да останем конкурентоспособни. Да спреш означава да отстъпиш. Правило, което важи и в нашата индустрия. Ето защо инвестираме много време, пари и енергия в изследване на нови технологии и усъвършенстване на съществуващи системи. Нашите решения имат за цел не само да ви помогнат днес, но и да Ви гарантират възможно най-голяма полза и безопасност в бъдеще!

 

Отдаване под наем

Имате нужда от скеле или кофраж, бързо и евтино? Ние Ви предлагаме нашата обширна програма за отдаване под наем на различни видове строителни скелета и кофражи.

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация.

 

Кофраж и скеле втора употреба

Тоблер Скеле ООД може да Ви предложи скеле втора употреба, както и кофраж втора ръка, които са в отлично състояние. При нас ще намерите качествени скелета втора употреба на изгодни цени. Предлагаме кофраж и скеле втора ръка, които отговарят на изискванията за сигурност и безопасност. Избирайки кофраж или скеле втора употреба, Вие ще спестите не само средства, но и време в търсене на решение за Вашия проблем. Ще се радваме да Ви посъветваме и да Ви изготвим оферта за скеле втора ръка, съобразена с личните Ви предпочитания и бюджет, както и с възможностите за транспорт и доставка.


Начало
Услуги
Контакти
Каталози
Лични данни


Скелета и кофражи от Тоблер Скеле
София, ул. Околовръстен път 897 Б 
В. Търново, ул. Петър Пармаков 3
Варна, бул. Христо Смирненски 62
Тел./Факс: +35952 39 06 06
E-mail: office@tobler-skele.bg

2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни
Facebook Тоблер скеле