МАТО 2


МАТО 2


НачалоСкелетаФасадно скеле › МАТО 2

МАТО 2


Изтегли каталог
МАТО 2

Скеле с олекотени конструкции – за по-голяма гъвкавост.


Със сигурност по-бързо и по-гъвкаво.
Скелето с олекотена конструкция МАТО 2 предлага на монтиращият максимална гъвкавост. Основата на системата се състои в розетките, които са разположени на всеки 50 см. във височина и правят възможно свързването в 4 посоки.

При заоблени сгради или такива с извивки, МАТО 2 показва най-силната си страна и позволява скорост на монтиране в непознати до момента измерения. Монтирането на основните елементи, конзоли и останалите принадлежности на междинните розетки, се случва за секунди и без всякакъв инструмент.

Толкова здраво -  колкото е необходимо, толкова леко -  колкото е възможно.

МАТО 2 е модерна олекотена система, целенасочено разработена за по-голяма ефективност и гъвкавост при изграждането на скелета. Според височината на строежа и максималното натоварване могат да бъдат включвани в употреба стоманени рамки с дебелина на стената 2,7мм или алуминиеви рамки с дебелина 4мм. Стоманеното изпълнение прави достъпни височини на строеж до 60м, алуминиевата версия – височини до 40м. Избор при особено тежки натоварвания са рамки с дебелина на стената 3,25мм. Те са съвместими с нормалните олекотени рамки.

До 50% икономия на време и средства.
Опитът в практиката показва, че с модерните олекотени скелета, в сравниение с традиционните тежки системи, се пести до 50% от времето. При постоянния стремеж за оптимизиране и намаляване на разходите, това е важен фактор за успех!

И не само при монтирането на скелето олекотената конструкция предоставя предимства. Поради сведеното до минимум тегло, транспортирането, преместването и складирането стават по-сигурни и по-лесни.

Офис: бул. Христо Смирненски 62
Тел./Факс: +35952 39 06 06
E-mail: office@tobler-skele.bg

2019, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни
Facebook