Скелета и кофражи от Тоблер Скеле. Продажба и скеле под наем
Tobler - скелета. Кофражи Tobler - скелета. Кофражи Tobler - скелета. Кофражи Tobler - скелета. Кофражи Tobler - скелета. Кофражи Tobler - скелета. Кофражи Tobler - скелета. Кофражи Tobler - скелета. Кофражи Tobler - скелета. Кофражи Tobler - скелета. Кофражи Tobler - скелета. Кофражи Tobler - скелета. Кофражи Tobler - скелета. Кофражи


Скелета и
кофражи

Новини
• Фасадно скеле MATO 3 - система за скеле "всичко в едно"
• Покривна система MATO PRO - защита срещу падане

Събития
• От 01.05 до 06.05.24г. офисите са затворени
• НОВО: Временен парапет


Скелета и кофражи от Тоблер Скеле. Продажба и скеле под наем


Скелета и кофражи от Тоблер Скеле

 
Строителните скелета и кофражи, предлагани от Тоблер Скеле, са швейцарски, с високо качество, модерни и безопасни. Основна дейност на фирма Тоблер Скеле е продажбата на нови системи за скеле MATO и за кофраж TОBLER, както и предоставянето на строително оборудване под наем. Дружеството има офиси в София, Варна и Велико Търново, където можете да получите качествено обслужване и съдействие от квалифициран персонал.Днес "
Tobler" е име в строителния бранш извън границите на страната и една от успешните международни фирми-производители на строителни скелета и кофражи.

Системи за скелета MATO - иновацията си има име.

В началото Тоблер Скеле се занимава с подобряване на съществуващите временни конструкции и развитие на нови такива. Целта е да разработи иновативна структура за скеле, която да поставя нови стандарти по отношение на икономичност и ефикастност. Към настоящия момент фасадните скелета MATО 1 и 2, пространственото скеле MATО 8 и мобилното скеле MATO R се числят към успелите системи за скелета.

Безопастност на системите за скеле и кофраж - тествани за качество.

За да отговори на високите изисквания за качество и безопастност на строителните скелета и кофражи, специалистите и структурните инженери на Tоbler AG работят в тясно сътрудничество с признати експерти по сигурността. Преди серийното производство на всеки нов продукт, той се подлага на строги проверки и практически тестове. Също така производството на всяка част от конструкцията се проверява за производствени дефекти.
Строителните скелета и кофражи, предлагани от Тоблер Скеле ООД отговарят на строги стандарти за национална и международна безопастност, свързани със строителството, строителното инженерство и качеството на производство.

Скеле под наем - направете Вашия избор.

Фирма Тоблер Скеле ООД е специализирана в отдаването на строително скеле под наем. Разполага със складови бази (София, Варна и Велико Търново), където се извършват всички дейности, свързани с наемането на строителните скелета. Тук ще намерите всичко необходимо за изграждането на скеле под наем на конкурентни цени. Основните предимства на скеле под наем са бързия и лесен монтаж благодарение на леката конструкция, както и спестяването на време и средства.
Можете да се свържете с нас и да поръчате скеле под наем. Ние извършваме доставки в цялата страна в рамките на възможно най-кратки срокове.

Скелета Кофражи


Ръководство за монтаж
скеле
Скелета и кофражи от Тоблер Скеле
София, ул. Околовръстен път 897 Б 
В. Търново, ул. Петър Пармаков 3
Варна, бул. Христо Смирненски 62
Тел./Факс: +35952 39 06 06
E-mail: office@tobler-skele.bg

<< Към мобилната версия >>

2024, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни
Създаване на сайтове и оптимизация: VarnaWeb.bg
Facebook Тоблер скеле