Скеле под наем. Тоблер Скеле


Скелета и
кофражи

Новини
• ПРОМОЦИЯ М.ЯНУАРИ - ИТАЛИАНСКИ ТЕЛЕСКОПИЧНИ ПОДПОРИ
• Тоблер скеле ООД е редовен член на "Българска скеле асоциация" (БСА).

Събития


Скеле под наем. Тоблер Скеле


Скелета и кофражи от Тоблер Скеле

Тоблер Скеле ООД, със седалище и управление в град Варна България, е дружество от групата на Tobler AG Швейцария.

Фирма Tobler AG, със седалище и управление в град Rheineck Швейцария, е основана на 1 януари 1995г. от Martin Tobler. Благодарение на непрекъснатите иновации и разширение на производството, първоначално малката фирма прераства в уважавано предприятие, едно от най-големите в производството и продажбата на строителни скелета и други метални конструкции в Швейцария, без което е невъзможно да си представим днешния пазар.

Днес "Tobler" е име в строителния бранш извън границите на страната и една от успешните международни фирми-производители на строителни скелета и кофражи.

Tobler AG Швейцария има представителства в Австрия, Сърбия, България, Турция, Чехия и дистрибутори в Англия, Австралия, Русия и Киргистан.

Системите за скелета МАТО - иновацията си има име.

В началото Tobler AG се занимава с подобряване на съществуващите системи за скелета и развитие на нови такива. Целта е да разработи иновативна система за скеле, която да поставя нови стандарти по отношение на икономичност и ефикастност. Към настоящия момент фасадните скелета МАТО 1 и МАТО 2, пространственото скеле МАТО 8  и мобилното скеле МАТО R се числят към успелите системи за скелета.

Безопастност на системите за скелета и кофражи - тествани за качество.

За да отговори на високите изисквания за качество и безопастност на системите за скелета и кофражи, специалистите и структурните инженери на Tobler AG работят в тясно сътрудничество с признати експерти по сигурността. Преди серийното производство на всеки нов продукт, той се подлага на строги проверки и практически тестове. Също така производството на всяка част се проверява за производствени дефекти. 

Системите за скелета и кофражи - подложени на непрекъснат външен контрол.

Системите за скелета МАТО и системите за кофраж МАТО ТОР отговарят на строги стандарти за национална и международна безопастност, свързани със строителството, строителното инженерство и качеството на производство.

Скеле под наем и продажба на скелета втора употреба - направете Вашия избор.

Фирма Тоблер Скеле е специализирана в отдаването под наем на строителни скелета. Разполагаме със складова база, където се извършват всички дейности, свързани с наемането на строителното оборудване. При нас ще намерите всичко необходимо за изграждането на временна конструкция на конкурентни цени.
За да задоволим Вашите изисквания, ние разполагаме и с широка гама качествени скелета втора ръка. Извършваме продажби и доставки в цялата страна в рамките на възможно най-кратки срокове.

Скелета Кофражи


Ръководство за монтаж
Офис: бул. Христо Смирненски 62
Тел./Факс: +35952 39 06 06
E-mail: office@tobler-skele.bg

<< Към мобилната версия >>

2020, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни
Създаване на сайтове и оптимизация: VarnaWeb.bg
Facebook