Тоблер Скеле - скелета и кофражи. Продажба и скеле под наем
Tobler - скелета. Кофражи Tobler - скелета. Кофражи Tobler - скелета. Кофражи Tobler - скелета. Кофражи Tobler - скелета. Кофражи Tobler - скелета. Кофражи Tobler - скелета. Кофражи Tobler - скелета. Кофражи Tobler - скелета. Кофражи Tobler - скелета. Кофражи Tobler - скелета. Кофражи Tobler - скелета. Кофражи Tobler - скелета. Кофражи


Скелета и
кофражи

Новини
• НОВООТКРИТ СКЛАД И ОФИС В СОФИЯ
• Промоция месец март 2021г. - Алуминиева пътека за фасадно скеле 250/64 см с 15% отстъпка

Събития
• НОВО: Временен парапет


Тоблер Скеле - скелета и кофражи. Продажба и скеле под наем


Скеле и кофраж от Тоблер Скеле. Строителни скелета под наем.

Тоблер Скеле ООД, със седалище и управление в град Варна България, е дружество от групата на Tobler AG Швейцария.

Фирма Tobler AG, със седалище и управление в град Rheineck Швейцария, е основана на 1 януари 1995г. от Martin Tobler. Благодарение на непрекъснатите иновации и разширение на производството на строителни скелета, първоначално малката фирма прераства в уважавано предприятие, едно от най-големите в производството, продажбата и отдаването на кофраж и скеле под наем, без което е невъзможно да си представим днешния пазар.Днес "Tobler" е име в строителния бранш извън границите на страната и една от успешните международни фирми-производители на строителни скелета и кофражи.

Основна дейност на фирма Тоблер Скеле ООД е продажбата на нови системи за скелета MATO и за кофражи MATO TOP, които са с високо качество, модерни и безопасни. А за тези, които предпочитат скеле под наем, дружеството предлага голямо разнообразие от фасадно, пространствено и мобилно скеле. Или да се възползвате от услугата отдаване на кофраж под наем, който е в отлично състояние и на изгодна цена.

Системите за скелета MATO - иновацията си има име.

В началото Tobler AG се занимава с подобряване на съществуващите временни конструкции и развитие на нови такива. Целта е да разработи иновативна структура за скеле, която да поставя нови стандарти по отношение на икономичност и ефикастност. Към настоящия момент фасадните скелета MATO 1 и 2, пространственото скеле MATO 8 и мобилното скеле MATO R се числят към успелите системи за скелета.

Безопастност на системите за скеле и кофраж - тествани за качество.

За да отговори на високите изисквания за качество и безопастност на строителните скелета и кофражи, специалистите и структурните инженери на Tobler AG работят в тясно сътрудничество с признати експерти по сигурността. Преди серийното производство на всеки нов продукт, той се подлага на строги проверки и практически тестове. Също така производството на всяка част от конструкцията се проверява за производствени дефекти.
Строителните скелета и кофражи, предлагани от Тоблер Скеле ООД отговарят на строги стандарти за национална и международна безопастност, свързани със строителството, строителното инженерство и качеството на производство.

Скеле под наем - направете Вашия избор.

Фирма Тоблер Скеле ООД е специализирана в отдаването на строително скеле под наем. Разполага със складова база, където се извършват всички дейности, свързани с наемането на строителните скелета. Тук ще намерите всичко необходимо за изграждането на скеле под наем на конкурентни цени. Основните предимства на скеле под наем са бързия и лесен монтаж благодарение на леката конструкция, както и спестяването на време и средства.
Можете да се свържете с нас и да поръчате скеле под наем. Ние извършваме доставки в цялата страна в рамките на възможно най-кратки срокове.

Скелета Кофражи


Ръководство за монтаж
скеле
Офис: бул. Христо Смирненски 62
Тел./Факс: +35952 39 06 06
E-mail: office@tobler-skele.bg

<< Към мобилната версия >>

2021, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни
Създаване на сайтове и оптимизация: VarnaWeb.bg
Facebook Тоблер скеле