МАТО R


МАТО R


НачалоСкелетаМобилно скеле › МАТО R

МАТО R


Изтегли каталог

Мобилно скеле MATO R 

Да работим сигурно на колела.

Една мобилна система за всякакви случаи.

Мобилното скеле MATO R се използва навсякъде, където има нужда от максимална подвижност и ефективност - например почистване и поддръжка или други специфични дейности. Подвижното скеле може да се заяви като разгъваща се версия или като изграждане с отделни рамки с ширини 70см и 135см. Благодарение на гениалната сгъваема конструкция, мобилното скеле се разгъва и сгъва по съвсем лесен начин - и всичко това само от един монтажник.

Мобилното скеле може да бъде с различна височина и товароносимост, в зависимост от това за каква цел ще бъде използвано. Висококачественото изпълнение и модерна техника, го прави подходящо за употреба както на открито, така и в закрити помещения. 

Мобилно скеле - проверена сигурност.

Всички елементи на мобилното скеле са направени от алуминий и подлежат на строги проверки за сигурност и качество от TUV.

Според случая могат да бъдат безпроблемно изработени и специални скелета, според конкретните нужди на клиента. Освен това, подвижното скеле MATO R е съвместимо и със системи от чужди производители.

При закупуване или наемане на мобилно скеле, Вие ще получите подробни указания за неговото лесно и безопасно монтиране. Както и възможност да изтеглете съответното ръководство за монтаж на подвижна конструкция.

Скелета и кофражи от Тоблер Скеле
София, ул. Околовръстен път 897 Б 
В. Търново, ул. Петър Пармаков 3
Варна, бул. Христо Смирненски 62
Тел./Факс: +35952 39 06 06
E-mail: office@tobler-skele.bg

2024, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни
Facebook Тоблер скеле