Тоблер Скеле 
Тоблер Скеле


Тоблер Скеле ООД със седалище и управление град Варна, България е основанa на 3 април 2006 г. Фирмата е официален представител на Tobler AG, Швейцария за България. Основната дейност е продажба и отдаване под наем на строителни скелета, кофражни елементи и хаспели и строителни материали.

Фирма Tobler AG (строителни скелета), със седалище на управление в град Райнек, Швейцария, е основана на 1 януари 1995 г. в Райнек. Благодарение на непрекъснатите иновации и разширение на производството през последните 10 години първоначално малката фирма прераства в уважавано предприятие, едно от най-големите в производството и продажбата на строителни скелета и други метални конструкции в Швейцария, без което е невъзможно да си представим днешния пазар.

Тоблер Скеле ООД е член на "Българската Скеле Асоциация" БСА. За повече информация моля посетете сайта на асоциацията http://bgv.bg/


прочетете повече


СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИТоблер Скеле ООД със седалище и управление град Варна, България е основан на 3 април 2006 г. Фирмата е официален представител на Tobler AG, Швейцария за България. Основната дейност е продажба и отдаване под наем на строителни скелета, кофражни елементи и хаспели.


прочетете повече
ИЗПЪЛНЕНИ ПРОЕКТИ


  Разгледай всички >>
 

2015, Всички права запазени.
Тоблер Скеле
Създаване на сайтове и
оптимизация: VarnaWeb.bg